Medigames Ukraine

Українські Медичні Ігри

Ukrmedigames

Українські Медичні Ігри

У Києві відбувся II UFAM Kyiv Open Doctors Challenge 2019

У Києві відбувся II UFAM Kyiv Open Doctors Challenge 2019

10 листопада на затишних кортах СК Меридіан відбувся вже другий корпоративний лікарський тенісний турнір – ІІ UFAM Kyiv Open Doctors Challenge.

Участники ІІ UFAM Kyiv Open

Змагання викликали величезний інтерес збоку лікарської спільноти не тільки столиці України, а і інших міст, приємно відзначити, що участь в турнірі, зпоміж інших, взяли лікарі з Харкова.

Ростислав Мокринський і Олег Мороз

Організаційном комітетом на чолі з Антоном Степурою було докладено багато зусиль, щоб ці змагання відбулись в подібній першому турніру приємній атмосфері і принесли задоволення всім учасникам.

Олександр Стеценко і організатор турніру Антон Степура
Головний рефері змагань Юрій Шевельов (в центрі), голова УФАМ Олександр Балицький і призери ІІ UFAM Kyiv Open

Окрема подяка головному рефері змагань – Юрію Шевельову за “зручну” турнірну сітку, яка дозволила всім лікарям-тенісистам насолодитися грою з колегами в достатній кількості.

Олександр Стеценко, Тарас Галига і бронзовий призер Ярослав Владичук (кафедра загальної хірургії №2 НМУ ім.Богомольця)

В запеклій спортивній боротьбі красені кубки знайшли своїх володарів – переможець першого лікарського турніру з тенісу Сергій Шамраєв поступився у фінальному поєдинку дебютанту Ігорю Бутку, бронзові нагороди у ще одного дебютанта турніру – Ярослава Владичука.

Переможець турніру Ігор Буток (в центрі), срібний призер Сергій Шамраєв і володар бронзи Ярослав Владичук

Прекрасна атмосфера, гарний настрій, мотивація, нові мрії і виклики – це все “візьмуть” з собою наші участники, які вже завтра продовжать боротьбу за здоров’я і життя своїх пацієнтів у провідних клініках Києва і Харкова: Сергій Шамраєв і Андрій Бардін в Інституті урології НАМН України, Антон Степура у ННЦ Інститут кардіології імені Стражеско, Сергій Герасименко у клініці Медіком, Олександр Балицький, Олег Мороз і Ростислав Мокринський у міській клінічній лікарні №6, Олександр Стеценко, Тарас Галига і Ярослав Владичук на кафедрі загальної хірургії №2 НМУ ім. Богомольця, Сергій Одарченко в Центрі онкології клініки Спіженко, Олександр Міхньов у Інституті клінічної медицини, а також Ярослав Гудима, Юрій Овсянніков, Віталій Сольський, Олександр Сопко та харків’яни Ярослав Безносков та Валерій Добролежа.

Юрій Овсянніков і Ігор Буток

Вже у червні 2020 року у Португалії сьогоднішні участники зможуть вперше представити Україну на тенісних змаганнях Всесвітньої медичної олімпіади і спробувати виграти для нашої країни перші олімпійські нагороди.

Ми обов’язково продовжимо удосконалювати і розвивати UFAM Kyiv Open в майбутньому. Долучайтесь до олімпійського медичного руху та до великої родини УФАМ!

До нових зустрічей!

Євген Слєпов